Tweewielige Trekkers / Motocultoren

F 560

F 560
F 560
F 560
F 560
F 560
F 560
Promotieprijs: € 2 619,00 € 2 429,00 *
* Prijzen vermeld op deze website zijn indicatief, niet bindend, inclusief BTW en ten alle tijde aanpasbaar. BVBA Deblauwe is niet verantwoordelijk voor schrijffouten die kunnen voorkomen en behoudt het recht tot aanpassing en actualisering van de website.
Reeds 35 jaar de beste oplossing als het ploegen betreft dankzij de robuuste overbrenging, de super-eenvoudige bediening en de zijdelingse wielontkoppeling.
 
Geschikt voor de professionele eindgebruikers zoals serrebebouwers, tuinaannemers, openbare groendiensten.
 
Deze krachtpatser kan zowel uitgerust worden met een hakfrees, wentelploeg, bakfrees, maaibalk, aanaarder, grondwalsen, cultivator, ... Kortom te veel om op te noemen.
 
De bovenvermelde prijs is enkel deze van de absolute basismachine (dwz. motorblok, transmissie & stuurhendel).  De eventuele freeskronen, bakfrees, wielen, wielgewichten, frontgewicht, wentelploeg, cultivator worden allen afzonderlijk bijgerekend !
 
 
Aangezien het enorm uitgebreide gamma (met zeer uiteenlopende ombouwmogelijkheden en accessoires), lijkt het ons sterk aanbevolen om vrijblijvend een afspraak te maken zodat wij U 100% juist kunnen informeren betreffende de voor U meest geschikte machine.