R2 Traktoraccessoires IMPORTEUR

Opties

Opties
Opties
Opties
Opties
Opties
Opties
Opties
Opties
Opties
Opties
Opties

OPTIE: ZAAIKAST

R2 vervolledigt het gamma met een serie ZAAIKASTCOMBINATIES die eenvoudig monteerbaar zijn op de R2 rotorkopeggen zowel voor (de zwaardere) motocultoren als voor compacttraktoren.  De montage van een zaaikast maakt het mogelijk om – in 1 enkele bewerking – naast het egaliseren van de ondergrond eveneens graszaad in te werken.

De zaakastcombinaties worden mechanisch aangedreven door middel van een zware ketting gemonteerd tussen de achterrol en de zaaikast-rotor.  Daarnaast wordt een extra harde borstel geplaatst op de rasterrol om overtollige aarde of graszaad te verwijderen.  Dankzij de eenvoudige bediening kan de zaaikast vliegensvlug in- & uitgeschakeld worden en kan de graszaaddosering gemillimetreerd fijngesteld worden.

Bij montage van een zaaikast wordt bij voorkeur gekozen voor een rotorkopeg met frontale nivelleerschuif!


OPTIE: SUPPORT met GLADDE ROL

OPTIE: GEWICHTENDRAGER met FRONTGEWICHT

Om het werken met een rotorkopeg (eventueel in combinatie met een zaaikast) te vereenvoudigen, biedt R2 U de mogelijkheid om op de motoculteur een gewichtendrager te monteren waarop een frontgewicht van 40 KG geplaatst wordt. Dankzij het doordachte ontwerp is de motoculteur- & rotorkopegcombinatie perfekt uitgebalanceerd zodat werken met deze veelal zware toestellen supercomfortabel wordt. Daarnaast is het frontgewicht eenvoudig én snel (dé)monteerbaar. Dit is ideaal wanneer van rotorkopeg naar bakfrees overgeschakeld wordt.

Deze gewichtendragers zijn enkel monteerbaar bij dieselmotoren. Dankzij de ergonomische aanhechting (aan motor én chassis) wordt de kans op scheuren van het motorblok quasi onbestaand.