ISEKI - TG serie (40 - 70 PK)

De ISEKI TG serie maakt gebruik van de allernieuwste technologische ontwikkelingen om aan de professionele noden tegemoet te komen. Ze zien er niet alleen fantastisch uit; ze verrichten moeiteloos alle werkzaamheden met de grootste precisie.

Naast de traditionele mechanische transmissie met gesynchroniseerde omkeerschakeling (12 V + 12 A) of met de intelligente elektro-hydraulische Q-Shift aandrijving is de TG serie nu eveneens leverbaar met een traploze hydrostatische transmissie.

De ISEKI TG serie biedt U een uitzonderlijk bedieningsgemak gecombineerd met een extra hoge produktiviteit én verenigt het summum van topkwalitatieve kenmerken die er op de markt te vinden zijn zoals oa. digitaal dash-board, elektro-hydraulische aftakas-inschakeling, Easy-start-systeem, het LIS-systeem waarbij het motortoerental gekoppeld is aan de transmissie.

Dankzij de full-option wegcode kit (Voor- & achterlichten, richtingaanwijzers, zwaailicht, reflectoren, kentekenverlichting... inclusief keuring), de valbeugel en de uitzonderlijk hoge topsnelheid van 30 km/u garandeert de ISEKI TG serie U een vliegensvlug én veilig transport zowel naast als op de openbare weg.

Als ongeëvenaarde prestaties én ultiem gebruiksgemak op Uw verlanglijstje staan, kunt U met niets anders dan de ISEKI TG serie tevreden zijn.

ISEKI - TG 5395 H
45 PK - Hydro-drive