Nieuwsoverzicht

 Verlofregeling ''ZOMER 2023'' ☀️☀️☀️

 

De firma is VOLLEDIG GESLOTEN van maandag 31 tem. dinsdag 15 augustus !

Vanaf woensdag 16 augustus kan U opnieuw bij ons terecht info & verkoop, verhuur, herstel, nazicht, ...

 

Wij wensen U alvast een deugddoende vakantie toe; en nu & dan een gezonde plensbui 💦 kwestie dat het gras blijft groeien ...

VAKANTIEREGELING 2023

Verlofregeling ''ZOMER 2021'' ☀️☀️☀️

 

De firma is VOLLEDIG GESLOTEN van maandag 19 tem. woensdag 21 juli !

De firma is VOLLEDIG GESLOTEN ⛔️ van 1 t.e.m. 15 augustus !

 

Wij wensen U alvast een deugddoende vakantie toe; en nu & dan een gezonde plensbui 💦 kwestie dat het gras blijft groeien ...

VERLOFREGELING Zomer 2021

Voor de verdere uitbreiding van onze NA-VERKOOP-DIENST zijn wij dringend op zoek naar  :

2 MEKANIEKERS :

 

 

MEKANIEKERS GEZOCHT voor onmiddellijke indiensttreding !

Uurregeling tijdens EINDEJAARSPERIODE !

 

Maandag 21/12 tem. Woensdag 23/12 > 8.00 - 12.00 / 13.00 - 18.00

Donderdag 24/12 > Open tot 12.00 !!

Vrijdag 25/12 - Zaterdag 26/12 - Zondag 27/12 > GESLOTEN

Maandag 28/12 tem. Woensdag 31/12 > 8.00 - 12.00 / 13.00 - 18.00

Donderdag 31/12 > Open tot 12.00 !!

Vrijdag 01/01 - Zaterdag 02/01 - Zondag 03/01 > GESLOTEN

 

Vanaf maandag 04/01 terug business as usual …

Op de drempel van het nieuwe jaar danken wij U hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen.

Wij wensen U hierbij sfeervolle Kerstdagen en een Gelukkig 'Coronavrij' Nieuwjaar 2021.

 
What do you want to do ?
New mail
OPENINGSUREN tijdens KERSTVAKANTIE !!

! OPGELET ! > Gewijzigde openingsuren tijdens verlengde herfstvakantie !

 

Op maandag 9, dinsdag 10 en woensdag 11 november (Wapenstilstand) zal de firma VOLLEDIG gesloten zijn.  Vanaf donderdag 12 november staan wij opnieuw volledig ter Uwer beschikking !!

Gewijzigde Openingsuren tijdens HERFST-VAKANTIE

Verlofregeling ''ZOMER 2020'' ☀️☀️☀️

 

Tijdens de vakantieperiode is de firma van woensdag 22 juli t.e.m. zaterdag 1 augustus elke dag OPEN tot 16.45 ( i.p.v. 18.30 )

 

De firma is VOLLEDIG GESLOTEN ⛔️ van maandag 3 t.e.m. zaterdag 15 augustus !

 

Wij wensen U alvast een deugddoende vakantie toe; en nu & dan een gezonde plensbui 💦 kwestie dat het gras blijft groeien ...

OPENINGSUREN tijdens Vakantieperiode 2020

Beste klanten,

 

Het Corona-virus houdt ons land (en de hele wereld) in een nooit geziene wurggreep. Ook wij zijn genoodzaakt om onze firma voor onbepaalde tijd te sluiten (momenteel t.e.m. zondag 5 april).  Onze atelier blijft voorlopig operationeel maar in een weliswaar afgeslankte versie.  Aangezien woensdagmiddag (18/03) alles in een stroomversnelling kwam, kregen wij een overrompeling van mails & telefoons (waardoor we zelfs enige tijd volledig offline waren) met als gevolg dat wij onmogelijk nog aan werken toekwamen.

 

Wij begrijpen dat voor alle mensen die momenteel op non-actief staan, thuis zitten en er verder quasi niets van ontspanningsmogelijkheden voorhanden zijn, in de tuin werken misschien nog één v/d weinige tijdverdrijven is, die gedaan kunnen worden …

 

Daardoor zien wij ons genoodzaakt om even anders te werk te gaan om onze dienstverlening in de mate v/h mogelijk te blijven behouden.  Daarom sommen wij graag even onze werkwijze voor U op

 

Corona / Covid-19

Voor de verdere uitbreiding van onze NA-VERKOOP-DIENST zijn wij dringend op zoek naar  :

 

MEKANIEKER(S)

 

voor het uitvoeren van onderhoud aan tuin- & parkmachines zoals gras-, zit- én robotmaaiers, haagscharen, motocultoren, kettingzagen, bosmaaiers, compacttraktoren, ...

 

> Goede kennis van benzine (2-takt / 4-takt) & dieselmotoren

> Kennis van electronica & hydraulica is een pluspunt

> Polyvalent en flexibel

> Gemotiveerde & leergierige kandidaat

> Voltijdse betrekking

> Aantrekkelijke verloning

> Eventueel met CE-rijbewijs

 

Contacteer ons : 056 /71.81.94 of via mail : tuinmachinesdeblauwe@skynet.be

Mekanieker(s) Gezocht !

Eind vorige week werd voor het 6de jaar op rij een nagelnieuwe JO BEAU boomfrees opgestart in onze verhuurafdeling.  Deze volautomatische krachtpatser is ideaal voor het wegfrezen van boomwortels & -stronken op moeilijk bereikbare plaatsen.

 

> Zeer eenvoudig in gebruik !
> Zéér manoeuvreerbaar dankzij zelfrijdend rupsonderstel !

 

De B37-110 volautomatische boomstronkenfrees is met zijn breedte (slechts 74 cm) de meest compacte op de markt in zijn categorie. We kozen bewust voor deze allernieuwste telg met enkele nieuwe features waaronder een nog krachtiger B/S 2 cilinder Vanguard motor (37 PK ipv. 31 PK).  Deze motor is met de EFI-technologie uitgerust; dit staat voor Electronic Fuel Injection dwz. een electronisch gestuurde brandstofinspuiting die gekoppeld wordt aan de belasting v/d. motor.  Deze innovatieve motoren bieden tal van voordelen : meer koppel, betere prestaties onder zware belasting, stabieler toerental, gerudceerd brandstofverbruik (tot wel 25%), betere verbranding met verminderde rookafscheiding, geen lekkende carbarutoren meer tijdens transport, ...

 

Daarnaast beschikt de B37-110 over een dubbele werksnelheidsregeling (Al naargelang de hardheid van de boomstronk kan gekozen worden om ofwel enkel links ofwel links én rechts de freesrotor automatisch te laten zakken), een speciaal ontwikkeld 'GrinDisc™'-freeswiel voorzien van 12 Greenteeth 900-serie beitels.

 

Huurtarieven, extra informatie en 'live-action-video : Bekijk onze website : Verhuur > Verhuur Tuinmachines > Boomstronkenfrees ...

 


 

JO BEAU Boomwortelfrees 'At Your Rental Service'

Na 2 opeenvolgende jaren van intense droogteperiodes waarin de grasperken het zwaar te verduren kregen, beslisten wij de Billy Goat hol-pijp-beluchter AE 1300-H toe te voegen aan ons verhuurgamma.

 

Deze topklasse machine - die uiterst gebruiksvriendelijk, compact én super manoeuvreerbaar is - heeft een efffectieve werkbreedte van bijna 80 cm. De aandrijving gebeurt door een betrouwbare Honda motor van maar liefst 13 PK.  Net zoals de grotere toestellen die gebruikt worden op de professionele sport- & voetbalvelden & golfterreinen prikt deze kleine krachtpatser met 8 geharde stalen holle pijpen beluchtingsgaten tot zo'n 8 cm diepte, ideaal voor gebruik in de particuliere gazons.

 

 

Hol-pijp-beluchter BILLY GOAT vult Rental-gamma aan !

Verlofregeling ''ZOMER 2018'' ☀️☀️☀️

Tijdens de vakantieperiode blijven wij van maandag 23 juli t.e.m. zaterdag 4 augustus elke dag OPEN tot 16.45 ( i.p.v. 18.30 )

De firma is VOLLEDIG GESLOTEN ⛔️ van maandag 6 t.e.m. woensdag 15 augustus !

Wij wensen U alvast een deugddoende vakantie toe; en nu & dan een gezonde plensbui 💦 kwestie dat het gras opnieuw begint te groeien ...

Openingsuren tijdens Verlofperiode 'Zomer 2018'

Belangrijk bericht ivm. de wijziging voor inschrijving van Compacttractoren !

 

Vanaf 1 januari 2018 gaat de nieuwe wetgeving voor tractoren (Voertuigen type 2 - Reglement 167/2013 ACH/NR-IMMATRICULATIES) in voege.  Deze reglementering geldt voor álle tractoren die vóór 31 december 2017 onder het Europese kenmerk 2003/37 CE ingevoerd werden.

 

Concreet betekent dit dat elke tractor die NIET geïmmatriculeerd (cfr. ingeschreven) is vóór 1 januari 2018, het NIET langer mogelijk is deze in de toekomst nog in te schrijven en zodoende zich niet meer officieel op de openbare weg kan begeven.

 

Mocht U toch de intentie hebben deze alsnog in te schrijven (om U officieel op de openbare weg te begeven of om een extra meerwaarde te creëren bij ev. toekomstige verkoop ...), dient dit vóór 15 december 2017 te gebeuren.

 

Voor extra informatie, aarzel niet om ons te contacteren.

Wijziging wetgeving Inschrijving Compacttraktoren

Vanmorgen gebeurde de langverwachte oplevering v/d nieuwste compacttraktor namelijk de NEW HOLLAND Boomer 50, aangedreven door een krachtige,  soepele 4-cilinder dieselmotor van maar liefst 47 PK.

 

Doorslaggevend bij de keuze voor deze beproefde en uiterst gegeerde NH Boomer serie waren vooral het hoge gebruikerscomfort, het bedieningsgemak, de onderhoudsvriendelijkheid, de bedrijfszekerheid, de bestuurdersveiligheid en de royale standaard uitrusting.

 

Nieuwe krachtpatser voor de Stedelijke Waregemse Sportdienst !

De Stedelijke Kortrijkse Sportdienst kiest opnieuw voor 's werelds allereerste grasmaaiermerk nl. RANSOMES.  Na 2 eerder aangekochte maaimachines van dit topmerk was het vertrouwen uitermate groot voor de aanschaf van een 3de machine en de keuze viel deze keer op de allernieuwste MP 653.  Deze topklasse 3-delige cirkelmaaier met geïntegreerd mulchingsysteem is werkelijk het neusje v/d zalm in communaal maaien.  Ondanks de totale maaibreedte van maar liefst 3,5 meter bedraagt transportbreedte amper 165 cm zodat deze eveneens eenvoudig transporteerbaar is en zich moeiteloos doorheen smallere doorgangen laveert. 

 

Sportdienst KORTRIJK vertrouwt opnieuw op RANSOMES !

De plantsoendienst van de Gemeente Zwevegem koos onlangs voor de compacte ISEKI frontmaaier SFH 240.  Dankzij de compacte constructie, de maaibreedte van 122 cm én de kleine draaicirkel laveert deze kleine krachtpatser zich doorheen moeilijk toegankelijke terreinen (vb. op verkavelingen).

 

Uitgerust met een 27 PK krachtige dieselmotor (1123 cc - 3 cil.), de voetbediende traploze hydrostatische snelheidsregeling (mét cruise control), de comfortabele servo-besturing, de automatische (of permanente) 4x4-aandrijving maakt maaien met deze Japanse klassieker moeiteloos en eenvoudig.

Groendienst ZWEVEGEM maait voortaan met ISEKI

Onlangs werd de nieuwe BILLY GOAT SodCutter opgeleverd bij de Stedelijke Sportdienst van Waregem.  De keuze viel op de SC 180 H dankzij de ruime standaard uitrusting en het supereenvoudige gebruiksgemak.

 

Tot de standaard uitrusting behoren onder andere : de kwalitatief hoogstaande Honda (GXV 160 - 5.5 PK) motor, de traploze hydrostatische transmissie (zowel voor- als achteruit), de ruime snijbreedte van maar liefst 46 cm (!), het anti-vibratie-systeem voor ultiem gebruikerscomfort, de traploze instelbare diepteregeling tot 6.5 cm én het achterwiel dat al naargelang de situatie 'vast' (voor perfekt rechte strepen) of 'meevolgend' is.

Nieuwe Graszodensnijder voor Waregemse Sportdienst

Hierbij verwelkomen wij de nieuwste telg in onze Rental-afdeling nl. de GIANT D332 SWT X-tra !

 

Deze krachtpatser is een compacte én eenvoudig te bedienen kniklader die zich dankzij de beperkte spoorbreedte (110 cm) én de 4x4 aandrijving moeiteloos doorheen smalle doorgangen manoeuvreert.  Dit werkpaardje is robuust geconstrueerd en voorzien van een traploze hydrostatische transmissie én een hydraulisch snelwisselsysteem (grondbak > < palletvork).

Nieuwe GIANT kniklader in onze Rental afdeling
Op Kerstavond en Oudejaarsavond zal de firma gesloten zijn om 15.00 ! Dit jaar zijn wij enkel GESLOTEN op 2de Kerstdag (26/12). Op andere dagen is het business as usual … Op de drempel van het nieuwe jaar danken wij U hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij wensen U hierbij sfeervolle Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar 2017.
Openingsuren tijdens eindejaarsperiode !

Veel succes aan de groendienst van Stad Harelbeke met de aankoop van een nieuwe zelfrijdende JO BEAU houtversnipperaar M 500. Deze kleine krachtpatser met 24 PK Honda motor zal voornamelijk gebruikt worden voor het hakselen van snoeihout tot max. 10 à 12 cm.

Dankzij de compacte afmetingen (73cm), de zelfrijdende hydrostatische transmissie en de pivoterende voorwielen laveert deze Belgische vernsnipperaar zich probleemloos doorheen smalle doorgangen tot bij de moeilijkst bereikbare plaatsen.  Door de unieke trommeltechnologie (met draaibare snijmessen) en de brede invoertrechter kunnen grote volumes snoei-afval eenvoudig en vlug verwerkt worden.

Groendienst Harelbeke kiest voor JOBEAU

Vanaf heden kunnen de Deerlijkse gemeentelijke groenarbeiders het openbare groen moeiteloos besproeien en er zo voor zorgen dat alle bloemen & planten er steeds verzorgd bij staan, zelfs tijdens de huidige tropische zomertemperaturen.

 

De keuze viel op een MM watergeefgroep Pick-Up; gemonteerd op een robuust gegalvaniseerd onderstel, voorzien van gleuven om deze eenvoudig met een heftruck te laden/lossen v/d aanhanger of bestelwagen.  Dit sproeitoestel is uitgerust met een volume van maar liefst 1000 Liter en aangedreven door een hoogst kwalitatieve Honda motor met daarnaast een automatische darmhaspel van zo'n 40 mt. lengte om zo tot in de moeilijk bereikbare plaatsen de planten/bloemen toch van het nodige water te voorzien.

Dankzij de brandweerkoppelingaansluiting kan vliegensvlug water getankt worden aan de gemeentelijke boven- of ondergrondse brandkranen (hydranten) langsheen de openbare weg zodat er niet steeds op en neer gereden moet worden om het watervat bij te vullen met alle tijdsverlies tot gevolg...

Deerlijkse bloemperken worden weldra verwend door MM Pick-Up 1000 L

Opgelet ! Aangepaste openingsuren tijdens verlofperiode !

 

OPEN van maandag 25 juli t.e.m. 6 augustus tot STIPT 16.45 ! (ipv. 18.30)

VOLLEDIG GESLOTEN van donderdag 21 t.e.m. zaterdag 23 juli

VOLLEDIG GESLOTEN van maandag 8 t.e.m. maandag 15 augustus

OPENINGSUREN tijdens VERLOFPERIODE

Vanmorgen werd de nagelnieuwe zitmaaier afgeleverd op het hoofdveld van SV Zulte Waregem. De keuze viel op de Honda HF 2417 HB met 17 PK 2cil. motor, 102 cm maaibreedte, de voetbediende automatische transmissie en een gegarandeerd perfekte grasopvang.  Dankzij het geringe gewicht wordt spoorvorming ten allen tijde vermeden wat de spelkwaliteit zeker ten goede komt. (Dit zal binnen enkele maanden hopelijk wel blijken !!!)   En niet te vergeten last-but-not-least zeker even belangrijk : in de RODE clubkleuren !!! Veel succes

HONDA Dé zomertransfer bij ESSEVEE !!!

Het OCMW van Stad Waregem nam onlangs de nieuwe zelfrijdende veegborstelmachine v/h topmerk KERSTEN in gebruik.  Deze compacte hydraulisch aangedreven borstelmachine zal voornamelijk gebruikt worden voor het dagdagelijkse onderhoud in en rond de serviceflats van Residentie De Varent en het woonzorgcentrum De Meers.  De keuze viel op het model K820 met betrouwbare HONDA motor, het robuust chassis, de goede merk-reputatie

OCMW Waregem kiest voor KERSTEN

Normale openingsuren van maandag 21/12 tot woensdag 23/12

Op donderdag 24/12 STIPT gesloten om 16.00 !

VOLLEDIG gesloten op 26/12 (2de Kerstdag)

 

Normale openingsuren van maandag 28/12 tot woensdag 30/12

Op donderdag 31/12 STIPT gesloten om 16.00 !

VOLLEDIG gesloten op 02/01 (2de Nieuwjaarsdag)

 

Vrolijke Kerstdagen en alvast een Gelukkig Nieuwjaar !

Openingsuren tijdens Kerstvakantie !

Levering op eerste veld van CLUB BRUGGE van 2 topklasse ISEKI dieselzitmaaiers SXG. De keuze hiervoor werd beslist door de perfekte grasopvang, de lage bodemdruk en het gebruikscomfort.  Of zou het blauw/zwarte  merkkleur geprimeerd hebben ???

Proficiat aan het voltallige greenkeeper-team van blauw-zwart.  Veel werk- & maaiplezier toegewenst en de resultaten zullen (hopelijk) wel volgen.

CLUB BRUGGE maait voortaan met blauw/zwarte ISEKI zitmaaiers !

Proficiat aan de groendienst van WEVELGEM bij hun aankoop v/d allernieuwste ELIET groenhakselaar SUPER PROF én de blad- & vuilniszuiger ELIET TL 450.

 

Voor de ELIET SUPER PROF werd (reeds de 4de keer) gekozen omwille van de compactheid, de manoeuvreerbaarheid, het grote rendement, de bedrijfszekerheid, ...  Deze compacte krachtpatser is uitgerust met een kwalitatieve 2 cil. kopklepmotor 18 PK, het welgekende ABM anti-blokkeersysteem, een extra brede invoertrechter (45 cm) met geïntegreerde (getande) invoerwals met regelbare snelheid, het uitgekiend Axelero-snipperafvoersysteem tot, het intelligent Eco Eye-systeem, een overzichtelijk dashboard, de hydrostatische wielaandrijving, ...

Groendienst WEVELGEM kiest alweer ELIET !

Bedankt aan alle Werktuigendagenbezoekers van 26 & 27 september te Oudenaarde.  De opkomst was weerom enorm (zo'n 72.000 betalende bezoekers), superveel geïnteresseerden, vele trouwe klanten die een glaasje kwamen drinken en last-but-not-least (het belangrijkste) de verkoop die opnieuw een hoogtepunt bereikte tijdens dit zonovergoten weekend en de dagen daaropvolgend.  Voor herhaling vatbaar

Openlucht Land- & Tuinbouwbeurs IWD Oudenaarde 2015

Op 26 & 27 september is Oudenaarde opnieuw het middelpunt van de Vlaamse land- & tuinbouwwereld .  Voor de 3de keer op rij zullen wij aanwezig zijn op de Werktuigendagen .  Dit 2-jaarlijkse event lokt gemiddeld zo’n 70.000 kijklustigen (!) en is uitgegroeid tot een niet te missen afspraak voor iedereen die actief is in de land- en/of tuinbouw .  Wij hopen U van harte te mogen verwelkomen op onze stand .

Praktisch :

Wanneer : Zaterdag 26 & zondag 27 september (van 9.00 tot 18.00)

Waar :  Oudenaarde (langsheen N60)

Standnummer : 187 & 189 in het begin van de Maalderijstraat (Ingang Moriaanshoofd)

Gratis toegang voor kinderen onder 12 jaar

 

 

Extra informatie : www.werktuigendagen.be (zoals standhouders, parkings, …)

 

Werktuigendagen Oudenaarde 2015

Eindelijk; De langverwachte "TUINMACHINES DEBLAUWE"-Facebookpagina is een feit!

 

Hierop kunt U regelmatig informatie terugvinden betreffende speciale akties, deelnames aan beurzen, de laatste produktnieuwigheden, opendeurdagen, stockverkopen, nieuwe machines in ons verhuurgamma, ...

 

Neem gerust een kijkje en misschien vindt U dit wel leuk!

 

https://www.facebook.com/tuinmachinesdeblauwe

Bezoek onze nieuwe FACEBOOK pagina!

Tijdens de Verlofperiode blijven onze showroom en het atelier OPEN elke dag tot 16.45 STIPT !

 

Wij zijn VOLLEDIG GESLOTEN op :

- maandag 20 én dinsdag 21 juli !

- van maandag 10 tem. zaterdag 15 augustus !

 

Vanaf maandag 17 augustus gelden de normale openingsuren weer. (zie Home-pagina)

 

Wij wensen jullie alvast een deugddoende vakantie toe

 

Met 'zonnige groeten' + af en toe een gezonde plensbui, kwestie dat het gras blijft groeien.

OPENINGUREN tijdens VERLOFPERIODE

De VDAB Brussel besliste om zich voor het opleidingscentrum te Wevelgem een professionele houtversnipperaar aan te schaffen voor montage aan de bestaande ISEKI tuinbouwtraktor.

 

Na lange beraadslaging kwam de VANDAELE als topper er bovenuit qua prijs, kwaliteit en duurzaamheid.  Er werd geopteerd voor de cardanaangedreven TV 12-20 P met bijhorend wielonderstel.  Met de investering gaat zo'n 15000 € gemoeid, niet weinig maar rekening houdend met het feit dat vele professionele gebruikers jarenlang ongestoord kunnen werken met zo'n topmachine.

 

Bedoeling is om de toekomstige groenarbeiders van jongs af aan de werking van zo'n kwaliteitsmachine aan te leren.

Opleidingscentrum versnippert voortaan met VANDAELE

Onlangs werd de gloednieuwe ISEKI compacttraktor afgeleverd in de VDAB afdeling te Wevelgem. De keuze voor de TM 3265 H lag voor de hand. ISEKI behoort momenteel tot de topklasse in dit marktsegment. Deze krachtpatser beschikt over een 30 PK krachtige motor, een super-comfortabele ILS hydrostatische transmissie, een onafhankelijke PTO-aandrijving, enz.

VDAB investeert met ISEKI in opleiding voor toekomstige groenarbeiders

Dankzij de verbluffende prestaties en uitgebreide standaard uitrusting werd opnieuw voor BOBCAT gekozen met name de E16.

Deze E16 biedt U het beste graafvermogen en meer uitbreekkracht dan verwacht voor zo'n compacte minigraver. Voorzien van 3 graafbakken (22, 40, 100 cm) met halfautomatische Klac-snelwissel kan je moeiteloos én in een handomdraai de gewenste bak bevestigen.

Dankzij de – optioneel gemonteerde – verlengde lepelsteel bereikt deze minigraver een max. graafdiepte van maar liefst 2.6 mt. waardoor scheppen tot tegen het dozerblad mogelijk wordt.

Nieuwe BOBCAT 1.6 TON voor Rental afdeling. Ongekende kracht binnen handbereik!

Op 21 & 22 september tekenden wij voor de 2de keer present op de Internationale Werktuigendagen te Oudenaarde.

 

Opnieuw een supergrote opkomst, superveel geïnteresseerden, vele klanten die een glaasje kwamen drinken in een ontspannen sfeer en last-but-not-least de verkoop die wederom een hoogtepunt bereikte tijdens het weekend en de weken daaropvolgend...

 

2de deelname Werktuigendagen 2013

De Kortrijkse Stedelijke Sportdienst ging onlang over tot de aankoop van 2 nagelnieuwe & supercomfortabele rotatieve zitmaaiers.

Dankzij onze gunstige prijsofferte, de positieve ervaringen tijdens de demonstratie én het vertrouwen in dit oeroude topmerk werd gekozen voor 's werelds allereerste grasmaaierfabrikant nl. RANSOMES.

Met de aankoop van deze 2 hoogst professionele zitmaaiers gaat een investering gepaard van zo'n € 140.000.

Sportdienst STAD KORTRIJK maait voortaan met RANSOMES!

Op 20 maart werd de fonkelnieuwe NEW HOLLAND traktor met bijhorende MAILLEUX frontlader, AB gazonwals en REDEXIM gazonbeluchter opgeleverd op de voetbalvelden van Stad Kortrijk.

Het hoge gebruikerscomfort, de eenvoudige bediening en de vele uitbreidingstoepassingen waren door-slaggevend voor de aankoop van deze multifunktionele compacttraktor. Het aankoopbedrag van zo'n € 50.000 zal uitermate goed besteed worden voor het dagdagelijkse onderhoud van de talrijke sport- én voetbalvelden.

Nieuwe NEW HOLLAND traktor voor onderhoud voetbalvelden Stad Kortrijk

De allerlaatste telg in ons verhuurgamma is de BOBCAT Minigraver E 10.

De BOBCAT E10 is een compacte, eenvoudig te transporteren minigraver die dankzij de beperkte spoorbreedte (71 cm!) zich moeiteloos doorheen smalle doorgangen manoeuvreert. Gecombineerd met de geïntegreerde (opklapbare) veiligheidsbeugel blijft praktisch geen enkele ruimte meer onbereikbaar.

Bobcat Minigraver te huur

Vorige week overhandigde Ives Deblauwe de sleutels van de gloednieuwe ISEKI multi-funktionele traktor met bijhorende onkruidborstelmachine aan Schepen Rik Pattyn.

Harelbeekse wandel- en fietspaden voortaan onkruidvrij

Om aan de stijgende vraag te voldoen, beschikken wij vanaf heden over een nieuwe houtversnipperaar in ons verhuurassortiment nl. de JOBEAU M500. Ideaal voor wie een compacte maar krachtige houthakselaar wenst te huren.

Zelfrijdende houtversnipperaar JOBEAU M500

Tijdens het weekend van 24 & 25 september was Oudenaarde dé place-to-be voor de 30ste Internationale Werktuigendagen.

Onder een stralende zon konden de 80.000 bezoekers genieten van deze openlucht land- en tuinbouwbeurs.

Succesvolle deelname aan de Werktuigendagen te Oudenaarde

Om de talrijke groenzones op het hectaren grote complex een verzorgd uitzicht te garanderen, investeerde het AZ Groeninge (Campus Kennedylaan) te Kortrijk onlangs in een nagelnieuwe zitmaaier van het gerenommeerde Japanse merk ISEKI. Na grondige evaluatie en prijs/kwaliteit vergelijking toonde de allernieuwste ISEKI TXG 237 zich veruit als interessantste.

AZ Groeninge Kortrijk maait voortaan met ISEKI TXG zitmaaier

De ELIET Doorzaaicombi DZC 550.

Vanaf heden levert ELIET naast de reeds jaren beproefde DZC 750 een betaalbaar en efficiënt alternatief voor de renovatie van verouderde gazons met een gegarandeerd zichtbaar resultaat in minder dan een maand. De DZC 550, die nog compacter is, nog meer rekening houdt met de ergonomie van de gebruiker, en het doorzaaien nog eenvoudiger en vooral betaalbaarder maakt naar u als professional en dus ook naar uw eindklant toe.

Nieuwe compacte ELIET Doorzaaicombi!

Op 23 mei overhandigde Ives Deblauwe de sleutels van de gloednieuwe ELIET TruckLoader bladzuigmachine aan De Hr. Marc Debie (Schepen van openbaar groen).

Groendienst WIELSBEKE kiest voor ELIET Truckloader