Nieuwsoverzicht

21/03/2020 - Corona / Covid-19

Beste klanten,

 

Het Corona-virus houdt ons land (en de hele wereld) in een nooit geziene wurggreep. Ook wij zijn genoodzaakt om onze firma voor onbepaalde tijd te sluiten (momenteel t.e.m. zondag 5 april).  Onze atelier blijft voorlopig operationeel maar in een weliswaar afgeslankte versie.  Aangezien woensdagmiddag (18/03) alles in een stroomversnelling kwam, kregen wij een overrompeling van mails & telefoons (waardoor we zelfs enige tijd volledig offline waren) met als gevolg dat wij onmogelijk nog aan werken toekwamen.

 

Wij begrijpen dat voor alle mensen die momenteel op non-actief staan, thuis zitten en er verder quasi niets van ontspanningsmogelijkheden voorhanden zijn, in de tuin werken misschien nog één v/d weinige tijdverdrijven is, die gedaan kunnen worden …

 

Daardoor zien wij ons genoodzaakt om even anders te werk te gaan om onze dienstverlening in de mate v/h mogelijk te blijven behouden.  Daarom sommen wij graag even onze werkwijze voor U op

 

Corona / Covid-19

HERSTELLINGEN / NAZICHTEN :

1 / Machines die zich reeds bij ons bevinden, worden afgewerkt in volgorde waarop die zijn binnengekomen.  Van zodra deze afgewerkt zijn, contacteren wij U persoonlijk om deze terug bij U thuis af te leveren of om ze volgens afspraak hier te komen ophalen.

 

2 / Heeft U NU een defecte machine, dan kan U die gerust komen afzetten voor de atelierpoort met vermelding van naam, adres, tel.nr. en aard v/h defect.  Is het onmogelijk deze zelf binnen te brengen, stuur een mail naar tuinmachinesdeblauwe-administratie@skynet.be (met vermelding van naam, adres, tel. nr. en aard v/h defect) en dan contacteren wij U zo spoedig mogelijk.

 

Van zodra de machine afgewerkt is, contacteren wij U persoonlijk om deze terug bij U thuis af te leveren of om ze volgens afspraak hier te komen ophalen.

 

AFHALING SHOWROOMARTIKELEN :

Wenst U iets af te halen (vb. geslepen kettingen, Motomix/Motoplus, nylondraad voor de grastrimmer, kettingzaagolie, …) ?  Mail dit gerust door met vermelding van naam, tel. nr. zodat wij zelf contact met U opnemen  om U verder te kunnen helpen.

 

AANKOOP MACHINE :

Nieuwe machines kunnen nog steeds aangekocht worden; we hebben zoals gewoonlijk de meeste toestellen op voorraad (of die zijn waarschijnlijk vlot leverbaar), aarzel niet om ons te contacteren via mail : tuinmachinesdeblauwe@skynet.be dan spreken we verder af om dit zo spoedig mogelijk tot bij U thuis te bezorgen.

 

VERHUUR :

1 / Voor profesionnals loopt alles normaal gezien alles gewoon verder, deze machines kunnen gewoon buiten geplaatst worden (zonder de nodige uitleg en zonder fysiek contact).   Reservatie via mail tuinmachinesdeblauwe@skynet.be

 

2 / Privé-gericht ligt dit moeilijker, maar mail ons toch, dan zoeken wij naar een eventuele oplossing. tuinmachinesdeblauwe@skynet.be

 

Wij hopen alvast voor het begrip dat U opbrengt in deze uiterst vreemde situatie en onze oprechte excuses voor het ongemak dat dit met zich meebrengt.  We doen zeker en vast ons best om alles toch in de mate v/h mogelijke vlot te laten verlopen.  Maar ook wij zijn afhankelijk van toeleveranciers en transporteurs die op hun beurt te kampen hebben met een vertraagde dienstverlening, leveringen of zelfs uitputting van voorraden …

 

En om af te sluiten nog dit.  De laatste dagen stonden er praktisch elke dag zo’n 20 à 30 mensen voor onze gesloten deuren/poorten met alle vervelende gevolgen (tot negatieve kritieken toe ...) van dien. De toegang tot de firma is VOLLEDIG dicht.  Ook al lopen wij (en onze bekwame mekaniekers) er op momenten rond. Heb begrip voor de situatie !!!!!

 

Uitzonderlijk zulllen wij telefoons beantwoorden elke voormiddag van 9.00 tem. 10.00 en in de namiddag van 14.00 tem. 15.00  Gebruik deze tijdstippen NIET om te vragen als-of-wanneer Uw machine klaar staat; wij contacteren U daar zelf voor van zodra ze klaar staat.

 

Laat er ons samen het beste van maken in deze bizarre tijden.

Tuin- & Parkmachines DEBLAUWE