Deblauwe C.T.I.

"Compact Traktor Import"

 

Tuinmachines DEBLAUWE bvba biedt u steeds een uitgebreide voorraad gebruikte ISEKI & KUBOTA compacttractoren aan, verkrijgbaar van 14 t.e.m. 30 PK. Al deze tractoren worden - na eigen zorgvuldige selectie - rechtstreeks uit Japan geïmporteerd om nadien in onze professionele werkplaats door ervaren techniekers volledig in orde te worden gezet; zodat wij deze met een waarborg kunnen verkopen.

Deze traktoren worden zowel voor privé- als voor professionele doeleinden verkocht. Is het nu om te ploegen, nivelleren, frezen, sproeien, maaien, hakselen, scheppen, borstelen, transporteren,... Steeds proberen wij - samen met u - de meest geschikte tractor aan te bieden.

De ideale oplossing voor wie zich een traktor wenst aan te schaffen en deze enkel een beperkt aantal uren op jaarbasis nodig heeft, maar tegenop de aankoopprijs van een nieuw model aankijkt.

 

Een greep uit onze verkochte realisaties

  •  
  •  
  •  
  •  

 

Specials

  •  

 

HOMOLOGATIE !

Regelmatig worden wij de vraag gesteld om een tweedehands traktor wettelijk op de openbare weg te krijgen. Helaas door de strikte Europese & Belgische wetgeving is het 100% ONMOGELIJK importtractoren te keuren om zich op de openbare weg te begeven oa. door het ontbreken van allerlei officiële documenten - die Japan niet verplicht zijn - zoals PVG-gelijkvormigheidsattest, PVG-identificatienummer, wegcode-kit, apart gekeurde veiligheids-valbeugel, keuringsnummer,...

 

Voorraad

Door de grote vraag en de steeds wisselende voorraad is het voor ons onmogelijk om steeds alle tractoren up-to-date ONLINE te plaatsen. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van tractoren. Geïnteresseerd? Kom gerust ter plaatse een kijkje nemen om ze "Live" te bezichtigen en zo kunt u onmiddellijk zien wat er beschikbaar is...

 

  •  
  •