Handgedragen & benzine

Met behulp van de STIHL zuighakselaars verwijdert U doeltreffend bladeren, fijn haagscheersel, snoeiresten, pas gemaaid gras, losgeharkd onkruid, enz. op terrassen & opritten, in bloemperken of op gazons. Met deze compacte handgedragen toestellen met extra groot blaas- & zuigvermogen worden eveneens moeilijk bereikbare plaatsen schoongemaakt.

Dankzij de grote ventilator voorzien van extra hoge windschoepen met daarbovenop het geïntegreerde hardstalen hakselmes wordt het opgezogen volume aanzienlijk gereduceerd vooraleer het in de extra grote opvangzak (60 Liter) terecht komt, tot wel 10% van zijn oorspronkelijk volume. Dit is vanzelfsprekend afhankelijk van het soort bladeren en in welke weersomstandigheden dit gebeurt. Alle opgezogen materiaal kan onmiddellijk als compost of mulchmaterie hergebruikt worden.

Met de bijgeleverde blaaspijp wordt de bladzuiger omgebouwd tot een krachtige bladblazer.  Dankzij de nieuwe "Turn/Click & Go"-methode kan je in een oogwenk van blazen naar zuigen omschakelen en omgekeerd.

Het topmodel in deze STIHL reeks (SH 86 D) beschikt naast de reeds indrukwekkende standaard uitrusting eveneens over een aantal interessante extra's zoals bijvoorbeeld een geïntegreerd anti-vibratie-systeem en een met rubber bekleed handvat voor extra comfortabel werken; een ElastoStart en manuele benzinepomp dat een supereenvoudige start garandeert; een gashendelblokkering, een platte blaaspijpmond,... Zoals U ziet topklasse allom.