Handgedragen & elektrisch

Ideaal voor gebruik in kleinere tuinen produceert STIHL een gamma handgedragen bladzuigers & -blazers die zowel verkrijgbaar zijn in 1100 of 1400 Watt uitvoering. Met deze elektrische toestellen worden dode & dorre bladeren, grasresten, losgeharkd onkruid en naalden moeiteloos opgeveegd. Alle opgezogen vuil- & bladresten worden fijn gehakseld vooraleer ze in de opvangzak terechtkomen

Dankzij de robuuste polymeer behuizing, de stille elektromotor, de solide schoepenturbine, de geïntegreerde kabelontlasting en de grote opvangzak met bijhorende draagriem behoren deze vernieuwde STIHL toestellen tot de top in hun klasse. Het topmodel van deze reeks (81 serie) is standaard uitgerust met een variabele toerentalregeling.

Met de bijgeleverde blaaspijp wordt de bladzuiger omgebouwd tot een krachtige bladblazer. Dankzij de nieuwe "Turn/Click & Go"-methode kan je in een oogwenk van blazen naar zuigen omschakelen en omgekeerd. Alle opgezogen materiaal kan onmiddellijk als compost of mulchmaterie hergebruikt worden.