Ruggedragen

Krachtiger... en daarbij ook stiller, comfortabeler, milieuvriendelijker, economischer én veiliger. Het doel bij de ontwikkeling van de nieuwste generatie ruggedragen STIHL bladblazers was het realiseren van alle professionele eisen zonder compromissen te stellen. Dit heeft geleid tot een volledig nieuwe generatie rugblazers die qua blaascapaciteit wereldwijd ver voorop loopt. Deze zeer krachtige blaascapaciteit is het resultaat van een optimale afstemming tussen de vernieuwde 4-MIX motor, de intelligente luchtgeleiding waarbij alle onderdelen stromingstechnisch geperfectioneerd zijn én de supergrote ventilator.

Tegen de superkrachtige luchtstroom van de STIHL rugblazers hebben bladeren, snoei-afval, haagscheersel, losgeharkd onkruid, enz. geen schijn van kans. Uitermate geschikt voor elke professional die comfortabel en doeltreffend grote privé-terreinen, openbare parken, sportvelden en parkeerterreinen wil reinigen. Eveneens inzetbaar op massa-bijeenkomsten zoals grote sportmanifestaties, muziekfestivals, enz. om efficïent blikjes, plastic bekers en allerhande papier-afval (vb. tickets, servietten) te verwijderen.

Het vernieuwde anti-vibratie-systeem met spiraalveren staat borg voor een zeer effectieve demping van de machinetrillingen ter hoogte van de rug. De trillingen van deze rugblazers liggen duidelijk onder de limieten van de arbeidsinspectie zodat de machines een ganse dag kunnen gebruikt worden zonder externe beschermingsmiddellen voor de gebruikers.

Daarenboven zorgt het ergonomisch draagsysteem (uitgevoerd met hoogte- & hellingshoekverstelling, een actief ademend rugkussen én extra dikke schouderriemen) ook bij langdurig gebruik voor een ontspannen werkhouding.

De nieuwe generatie ruggedragen STIHL bladblazers wordt aangedreven door superkrachtige 2-takt motoren (65 cc) gebaseerd op het innovatieve 4-MIXÔ-principe dat resulteert in een aangenamere motorklank, minder schadelijke uitlaatgassen, minder benzine-verbruik en dat allemaal ondanks het hoge koppel met de daarbij gepaarde uitstekende trekkracht.