Bosmaaiers

HONDA introduceerde in 2000 de revolutionaire 4-takt Mico Motor Technologie specifiek bestemd voor de private gebruikers maar al snel even doeltreffend bevonden door de professionele gebruikers waar stil werken een must is ( bv. in winkelstraten, rondom scholen, rust- & ziekenhuizen ).

Alle HONDA bosmaaiers kunnen uitgerust worden met ofwel een 2-draads-maaikop ( voor precisie-maaiwerk ) ofwel een hardstalen 3-tands maaischijf ( voor het stevige maaiwerk in weides, bermen, … )

Standaard voorzien van een veiligheidsbeschermkap ( tegen weg-spattend vuil ), draagharnas, veilig-heidsbril.


HONDA 4-takt voordelen :


» Gegarandeerde Easy - start 
» Gedaan met het lastige olie-benzine mengen
» Constante smering dankzij slingerpomp ( 360° )
» Aangenaam motorgeluid door het lage toerental dankzij 4-takt-technologie
» Draait op gewone 4-takt benzine met minder geurhinder als gevolg
» Extreem lage trillingen garanderen minder vermoeiend werken
» Gevoelige brandstofbesparing ( tot 50% minder in vgl. met 2-takt motoren )
» Voldoet nu reeds aan de toekomstige emissienormen > beter voor het milieu !

BOSMAAIERS

Van de compacte graskanttrimmers tot de all-round motorzeisen en van de professionele bosmaaiers tot de multi-funktionele combi-toestellen.

 

Als wereldwijd marktleider biedt STIHL U een uiterst compleet gamma, voor elk wat wils. Is het nu voor de finishing touch bij gazononderhoud, het rooien van dicht struikgewas in bosrijke percelen, het onkruid vrij maken van wegbermen, sloten en weides of het toegankelijk maken van verwilderde bouwgronden, …

Met STIHL klaart U elke klus eenvoudig, vliegensvlug, nauwgezet én uiterst comfortabel.

TRIMMERS

STIHL graskanttrimmers, motorzeisen en bosmaaiers zijn uitermate gegeerd zowel door de veeleisende privé-tuiniers als door de professionele eind-gebruikers zoals tuinaannemers, openbare groendiensten, …

De STIHL motor-apparaten garanderen een hoge betrouwbaarheid én vooral jarenlang werkplezier.

Dankzij het uitgebreide aanbod snijgarnituren kunnen alle toestellen exact worden afgestemd op elke specifieke maaitoepassing.

In 2006 presenteert STIHL in wereldprimeur de innovatieve 4-MIX-motor dewelke de voordelen van een klassieke 2-takt motor combineert met die van een 4-takt motor. Dé voordelen zijn oa. aangenamer motorgeluid, minder schadelijke uitlaatgassen, uitstekende trekkracht, soepel starten, enz.

Er zijn tal van redenen om voor STIHL bosmaaiers te kiezen : de geavanceerde techniek, de superstreng gecontroleerde kwaliteit, het krachtenbesparende anti-vibratie-systeem, de ergonomische gevormde handgreep, het uitgekiend bedieningsgemak, de hoge motor-prestaties en last but nut least de - meer dan 75 jaar - ervaring in deze branche.

COMBI-SYSTEEM                Dé intelligente oplossing voor het totaal groenonderhoud

Dankzij het STIHL Combi-Systeem kunt U met slechts 1 multifunktioneel basistoestel zo veel mogelijk verschillende werkzaamheden in de tuin uitvoeren. Dankzij de deelbare maaiboom met gereedschapsloze snelkoppeling en het uitgebreide gamma aanbouwgereedschappen maakt U van Uw bosmaaier in 1 handomdraai een heggeschaar, kantensnijder, hoogsnoeier, veegborstel; Aan U de keuze. Eenvoudig te vervoeren en te stockeren.


VEILIGHEIDSMIDDELEN & BESCHERMKLEDIJ

Overal waar machines gebruikt worden, bestaat er gevaar voor ongevallen. Om fysieke letsels te vermijden, biedt STIHL U een totaal pakket integrale veiligheidsmiddelen & beschermingskledij onderverdeeld in 4 groepen nl.

 

> Gehoor-, gelaats- & hoofdbescherming
> Veiligheidsvesten & -broeken
> Werklaarzen & -schoenen
> Beenbeschermers & Werkhandschoenen

Vanzelfsprekend worden al deze middelen vervaardigd van hoogwaardige én in de praktijk beproefde materialen.