Eliet

Voor al Uw haagscheersel, snoei-afval van bomen & struiken, massale volumes bladeren en ander organisch afval levert ELIET efficiënte hakselaars die een formidabel rendement op magistrale wijze combineert met compactheid, veiligheid, wendbaarheid en lage onderhoudskosten. Alle hakselaars zijn ontworpen volgens de 3 belangrijkste ELIET basisingrediënten nl.

 

> Eenvoud siert

Eenvoudige – doch uiterst robuuste – constructie
Eenvoudige invoer dankzij grote invoertrechter
Eenvoudig onderhoud dankzij snel bereikbare messen
Eenvoudig verplaatsbaar dankzij grote wielen

 

> 1 man – 1 machine

Met de ELIET houthakselaars rijdt U razendsnel tot vlakbij het te verwerken snoeihout . U brengt de machine moeiteloos naar het hout en niet omgekeerd.

 

> Hakbijlprincipe

ELIET ontwikkelde én patenteerde een eigen versnippersysteem dat de naam Hakbijlprincipe meekreeg. Net zoals een bijl hakken de messen in vezelrichting op het hout in zodat een maximaal rendement uit een minimaal vermogen vermogen gehaald wordt. Per minuut wordt deze cyclus duizenden keren herhaald door het grote aantal messen. Dit levert kleine uniforme Bio-TECH-snippers op die perfekt kunnen dienen als mulchlaag voor de bodem of voor Uw compostvat. Het gepatenteerde hakbijlprincipe zorgt ervoor dat er minder trillingen, geluid én slijtage teweeg gebracht worden.