Jo Beau

JO BEAU Products levert een serie hakselaars die kracht en vermogen combineren met manoeuvreerbaarheid (verkrijgbaar met maximaal verwerkbare hakseldiameter van 5, 8, 10 tot zelfs 12 cm), uitermate geschikt voor de veeleisende privé-gebruikers, tuinaannemers, boomchirurgen en verhuurbedrijven.

Het snijsysteem is anders dan de traditionele hakschijftoestellen die over een conische invoertrechter beschikken. JO BEAU ontwikkelde een trommelsysteem voorzien van 2 geharde snijmessen (omkeerbaar) en een instelbaar tegenmes (4x omkeerbaar) waarbij de takken over de gehele trommelbreedte naar binnen getrokken worden, zodat U niet onnodig zijtakken hoeft af te knippen. Door de montage van deze – extra brede – vultrechter op perfekt aangepaste invoerhoogte, wordt werken met deze kleine krachtpatsers supercomfortabel.

Dankzij de hoge uitwerppijp met verstelbare strooiklep kun je de snippers rechtstreeks in de aanhanger, kruiwagen,... blazen.

Alle JO BEAU hakselaars zijn daarenboven vlot te manoeuvreren dankzij het stabiel onderstel met grote luchtbanden en de goed uitgekiende gewichtsverdeling. Door de geringe machinebreedte (62 – 73 cm) laveren ze zich moeiteloos doorheen smalle doorgangen, tuinpoortjes, tot zelfs door een standaard deuropening. Op deze manier kunt U vliegensvlug de hakselaar bij het hout & snoei-afval brengen (en niet omgekeerd), zelfs in kleinere tuinen.

Alle machines worden uitgerust met kwalitatieve Briggs & Stratton of supergerenommeerde HONDA motoren. Stuk voor stuk motoren die U niet in de steek laten; aan U de keuze...

Ook over het onderhoud werd goed nagedacht. De scharnierende, opklapbare vultrechter garandeert een vlotte toegang tot de messentrommel. Deze zware messentrommel is uitgerust met extra zware industriële trommelkogellagers voorzien van goed bereikbare smeernippels.

M 200
Max. 6 cm
M 300
Max. 8 cm
M 400
Max. 10 cm
M 500
Max. 12 cm