Vandaele

VANDAELE levert een uiterst compleet gamma topklasse houtversnipperaars, allemaal gefabriceerd volgens de strengste wensen van de professionele eindgebruikers. Deze serie houtversnipperaars zijn uitermate geschikt voor het verhakselen van twijgen, takken, stammen tot zelfs volledige bomen van eender welke houtsoort met een max. verwerkbare stamdiameter van 12 tot 40 cm.

Alle modellen van deze op-en-top Belgische fabrikant zijn leverbaar in 2 uitvoeringen nl. met aftakas (traktor PTO) of met eigen motoraandrijving.

Een typisch VANDAELE kenmerk zijn de afzonderlijke sectiemessen en tegenmessen die vervaardigd worden uit Tungsteen Carbide wat slijpen (en afregelen) van messen overbodig maakt.

VANDAELE houdt flexibiliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel. Aanpassingen volgens de specifieke noden van de klant, trends op vlak van gebruiksgemak en veiligheidseisen door CE-instanties opgelegd, kunnen relatief eenvoudig uitgevoerd worden.

Aangezien het enorm uitgebreide gamma (met zeer uiteenlopende ombouwmogelijkheden en accessoires), lijkt het ons sterk aanbevolen om vrijblijvend een afspraak te maken zodat wij U 100% juist kunnen informeren betreffende de voor U meest geschikte machine.

Demonstraties zijn uiteraard mogelijk na afspraak.