Rups-aangedreven Transporters

Hierbij bieden wij U de keuze uit 2 topmerken nl. HONDA & BERTOLINI :

De rups-aangedreven transportwagens van HONDA zijn het resultaat van jarenlange research en vele tests "te velde". Deze Transporters zijn bijna overal inzetbaar dankzij hun geringe werkbreedte en hun ongekende doorzettingsvermogen op elk terrein waardoor vastlopen zo goed als uitgesloten is.  Op bouwterreinen, industriële kavels, in de bosbouw, in de groente- & fruitteelt moeten dikwijls zware materialen en moeilijk hanteerbare goederen (zoals zand, puin & plantgoed) veilig & comfortabel vervoerd worden. De HONDA Power-Carriers zijn de optimale hulp voor diverse werkzaamheden & toepassingen op minder toegankelijke terreinen zelfs met drassige ondergrond.

HONDA biedt U een gamma transporters met een laadvermogen van 350 KG tot maximaal 500 KG en zijn verkrijgbaar met een mechanische transmissie (2V+1A) of met een traploze hydrostatische snelheidsregeling.

 

Daarnaast beschikken wij eveneens over het Italiaanse BERTOLINI dat eveneens een gamma transporters van topkwaliteit produceert. Deze gemotoriseerde kruiwagens zijn voorzien van rupsbanden die steeds optimaal funktioneren (dankzij de automatische spanningsregeling) op de meest gevarieerde terreinen zoals onverharde wegen, in zand & modder, door water & sneeuw, op hellingen, enz.

Voor de meest uiteenlopende gebruikers (gaande van privé-gebruikers, tuinaannemers, bouwbedrijven, kwekerijen, landbouwbedrijven,...) betekenen deze rups-aangedreven transporters een enorme lastenverlichting.

BERTOLINI biedt U een gamma transporters met een laadvermogen van 270 KG tot maximaal 500 KG en zijn uitsluitend verkrijgbaar met een mechanische transmissie.

De 500 KG versie is verkrijgbaar met extra grote laadbak met hydraulische dumpfunctie.