Professionele diesel frontmaaiers

ISEKI & Co Ltd. is één van de wereldmarktleiders op het gebied van maaimachines voor de professionele groenvoorziening. Jarenlange research en test te velde, zorgen er voor dat ISEKI steeds met uitgebalanceerde grasmaaiconcepten op de markt kwam. Door alle onderdelen perfect op elkaar af te stemmen (robuuste constructie, up-to-date dieselmotortechnologie, gebruiksvriendelijke bediending,...) en het verlenen van een zorvuldige professionele service- en onderdelenondersteuning worden de ISEKI rotatieve frontmaaiers wereldwijd uiterst gegeerd.

Met de nieuwste frontmaaier modellen slaagde ISEKI erin de recentste maaitechnologie te bundelen in de befaamde SF 2 en de totaal vernieuwde SF 3 serie. Deze professionele grasmaaiers – met voorop gemonteerd maaidek - voelen zich 100% in hun sas op de grotere grasoppervlaktes, doch manoeuvreren eveneens uitermate beweeglijk op moeilijk toegankelijke graszones.

ISEKI hecht veel belang aan het ergonomische ontwerp van zijn zitmaaiers. Een eenvoudig en praktisch te bedienen machine scheelt soms de helft van het werk en gaat veelal gepaard met een grotere veiligheid én efficiëntere arbeid.

Met de SF 2 & SF 3 serie biedt ISEKI U een kwaliteitsfrontmaaier om jarenlang professionele maaiwerkzaamheden probleemloos uit te voeren. ISEKI rotatieve frontmaaiers zijn  meer dan ooit dé ideale oplossing voor tuinaannemers, openbare groendiensten, sportcentra, ziekenhuizen, golfterreinen, campings, groenzones op industrieterreinen, enz.

SFH 2 Serie
SFH 220 Mulching / SFH 240 Opvang
SF 3 Serie
SF 310 (36 PK) / 370 (42 PK)
SF 4 Serie
SFH 450 (55 PK) Opvang + Mulching