Professionele diesel frontmaaiers

SFH 2 Serie

De SF 2 serie is dé professionele keuze voor betrouwbare & duurzame prestaties om aan de zware en ruige grascondities te voldoen dat daarenboven een prachtig, egaal maaibeeld garandeert. De veelzijdigheid ervan wordt benadrukt door een luxe standaarduitrusting die Uw dikwijls lastige werkzaamheden veel eenvoudiger en comfortabeler maken.

De SFH 220 is standaard uitgerust met een robuuste 2-wiel-aandrijving terwijl de SFH 240 voorzien is van een automatische (of permanente) 4-wiel-aandrijving.  Beiden zijn voorzien van een hydraulische stuurbekrachtiging (servo).

De SFH 220 wordt aangeboden als frontmulching-zitmaaier (137 cm), terwijl de SFH 240 voornamelijk uitgerust wordt met een cirkelmaaidek (met centrale graslozing - 122 of 137 cm) in combinatie met een hydraulisch hoogkippende grasopvangcontainer (180 cm - 550 Lit.).

De aftakasinschakeling (maaidek) gebeurt dmv. een hydraulisch bediende platenkoppeling zodat U zelfs tijdens het rijden probleemloos de messen kunt in en uitschakelen zonder te koppelen. Om de veiligheid te optimaliseren werd een remsysteem ingebouwd waarbij de maaimesen 3 seconden na de mes-uitschakeling stil staan.

De SFH 2 serie biedt U een compacte dieselfrontmaaier waarbij het gebruiksgemak voorop stond bij de ontwikkeling. (Comfortabele zitplaats, moeiteloze bediening, supereenvoudige transmissie, voldoende zit- & beenruimte, duidelijk opgestelde bedieningshendels binnen handbereik,...).

 

Aangezien het enorm uitgebreide gamma (met zeer uiteenlopende ombouwmogelijkheden en accessoires), lijkt het ons sterk aanbevolen om vrijblijvend een afspraak te maken zodat wij U 100% juist kunnen informeren betreffende de voor U meest geschikte machine.

Demonstraties zijn uiteraard mogelijk na afspraak.